Deze kleine correcties kenmerkten zich door een terugval van de RSI-indicator. Deze indicator is door de correctie van de afgelopen weken opnieuw richting de oververkochte zone gedaald.

Bij een koersherstel verwacht Van Herck minstens een evenaring van de koerstoppen van oktober 2013/januari 2014 rond 120 euro. Belangrijke steun is gesitueerd rond 90 euro.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de recenste koerscorrectie in detail: de koersdaling van 121,80 euro naar 101,50 euro lijkt eerder een correctie in een stijgende trend dan een structurele trendommekeer te zijn.

Wat meer is : bij de laatste bodem trad er positieve divergentie met de RSI-indicator op. Vaak een signaal dat een trendommekeer nabij is.

Dynamische beleggers kunnen volgens Van Herck reeds positie kiezen. Wie iets meer veiligheid wil inbouwen, wacht een uitbraak boven 110 euro af. Van Herck heeft een koopadvies.

Deze kleine correcties kenmerkten zich door een terugval van de RSI-indicator. Deze indicator is door de correctie van de afgelopen weken opnieuw richting de oververkochte zone gedaald. Bij een koersherstel verwacht Van Herck minstens een evenaring van de koerstoppen van oktober 2013/januari 2014 rond 120 euro. Belangrijke steun is gesitueerd rond 90 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de recenste koerscorrectie in detail: de koersdaling van 121,80 euro naar 101,50 euro lijkt eerder een correctie in een stijgende trend dan een structurele trendommekeer te zijn. Wat meer is : bij de laatste bodem trad er positieve divergentie met de RSI-indicator op. Vaak een signaal dat een trendommekeer nabij is. Dynamische beleggers kunnen volgens Van Herck reeds positie kiezen. Wie iets meer veiligheid wil inbouwen, wacht een uitbraak boven 110 euro af. Van Herck heeft een koopadvies.