Op de valutamarkten moest de Indische rupee vanmorgen opnieuw terrein prijsgeven, ten opzichte van de dollar was er sprake van een verlies van bijna 2%. De koers van de rupee stond bij het slot van de handel in Mumbai dicht in de buurt van het dieptepunt van de dag.

De slotkoers van vanmorgen is echter sowieso al een nieuw historisch dieptepunt. Als hoofdschuldige voor de daling van de koers van de rupee wordt naar de Amerikaanse centrale bank gewezen, die een kleine paniekgolf heeft veroorzaakt met haar tapering-plannen.

Op de valutamarkten moest de Indische rupee vanmorgen opnieuw terrein prijsgeven, ten opzichte van de dollar was er sprake van een verlies van bijna 2%. De koers van de rupee stond bij het slot van de handel in Mumbai dicht in de buurt van het dieptepunt van de dag. De slotkoers van vanmorgen is echter sowieso al een nieuw historisch dieptepunt. Als hoofdschuldige voor de daling van de koers van de rupee wordt naar de Amerikaanse centrale bank gewezen, die een kleine paniekgolf heeft veroorzaakt met haar tapering-plannen.