Birla weet waarover hij spreekt, want met zijn bedrijven investeert hij wereldwijd in 36 landen. Nergens anders zou echter de onzekerheid en het gebrek aan politieke transparantie zo groot zijn als in India. De lokale bedrijven zijn er in India dan ook niet zo goed aan toe.

India verloor dit jaar drie plaatsen in de World Economic Forum's Global Competitiveness Index, het land staat nu op de 59ste plaats achter landen als Costa Rica en Kazakstan. Brazilië bekleedt in die rangschikking de 48ste plaats, terwijl Indonesië nummer 50 is.

Birla weet waarover hij spreekt, want met zijn bedrijven investeert hij wereldwijd in 36 landen. Nergens anders zou echter de onzekerheid en het gebrek aan politieke transparantie zo groot zijn als in India. De lokale bedrijven zijn er in India dan ook niet zo goed aan toe. India verloor dit jaar drie plaatsen in de World Economic Forum's Global Competitiveness Index, het land staat nu op de 59ste plaats achter landen als Costa Rica en Kazakstan. Brazilië bekleedt in die rangschikking de 48ste plaats, terwijl Indonesië nummer 50 is.