Gitanjali Gems Ltd. (GITG), Rajesh Exports Ltd. en Kalyan Jewellers Ltd. beloven zelfs etentjes met Bollywood filmsterren om hun voorraden aan juwelen te slijten. In India is het seizoen van de moessonregens begonnen en dat is traditioneel een rustige periode voor de goudverkopen.

Die zullen pas weer aantrekken wanneer het seizoen van de feestdagen en de huwelijken in de herfst opnieuw is aangebroken. De verkopen van goud in India hebben sterk te lijden gehad op de invoering van een heffing op de goudverkopen, maar mogelijk zal de nieuwe regering die invoerheffing verzachten.

Gitanjali Gems Ltd. (GITG), Rajesh Exports Ltd. en Kalyan Jewellers Ltd. beloven zelfs etentjes met Bollywood filmsterren om hun voorraden aan juwelen te slijten. In India is het seizoen van de moessonregens begonnen en dat is traditioneel een rustige periode voor de goudverkopen. Die zullen pas weer aantrekken wanneer het seizoen van de feestdagen en de huwelijken in de herfst opnieuw is aangebroken. De verkopen van goud in India hebben sterk te lijden gehad op de invoering van een heffing op de goudverkopen, maar mogelijk zal de nieuwe regering die invoerheffing verzachten.