Dat is nu eindelijk ook doorgedrongen tot New Delhi, dat bereid lijkt om de omstreden heffing op de invoer van goud te verzachten. Het enige wat de Indische regering heeft bereikt, is dat er op grote schaal goud het land wordt binnengesmokkeld en dat was natuurlijk de moeite niet.

De teugels werden al voorzichtig gevierd en druppelsgewijs verhoogt de hoeveelheid goud die het land via officiële kanalen binnen mag. De meeste analisten verwachten dat de goudprijs een stevige duw in de rug kan krijgen zodat de invoerheffing helemaal wordt afgeschaft.

Dat is nu eindelijk ook doorgedrongen tot New Delhi, dat bereid lijkt om de omstreden heffing op de invoer van goud te verzachten. Het enige wat de Indische regering heeft bereikt, is dat er op grote schaal goud het land wordt binnengesmokkeld en dat was natuurlijk de moeite niet. De teugels werden al voorzichtig gevierd en druppelsgewijs verhoogt de hoeveelheid goud die het land via officiële kanalen binnen mag. De meeste analisten verwachten dat de goudprijs een stevige duw in de rug kan krijgen zodat de invoerheffing helemaal wordt afgeschaft.