De Indische regering heeft geprobeerd om de goudimport af te remmen, maar dat heeft de vrijgevigheid van de hindoes niet afgeremd. Volgens The Economic Times werd bij de bekende schrijn van Tirumala door aanhangers van Lord Venkateswara maar liefst 1800 kilo goud geschonken op een week tijd.

Het goud werd door de tempelbeheerders ondergebracht bij de State Bank of India. Met die 1800 kilo goud is het totaal bedrag aan schenkingen aan de Tirumala Tirupati Devasthanams opgelopen tot 5000 kilo goud. Dit goud is voorlopig onttrokken aan de goudmarkt, hoewel het niet helemaal duidelijk is wat de tempelbeheerders er mee van plan zijn.

De Indische regering heeft geprobeerd om de goudimport af te remmen, maar dat heeft de vrijgevigheid van de hindoes niet afgeremd. Volgens The Economic Times werd bij de bekende schrijn van Tirumala door aanhangers van Lord Venkateswara maar liefst 1800 kilo goud geschonken op een week tijd. Het goud werd door de tempelbeheerders ondergebracht bij de State Bank of India. Met die 1800 kilo goud is het totaal bedrag aan schenkingen aan de Tirumala Tirupati Devasthanams opgelopen tot 5000 kilo goud. Dit goud is voorlopig onttrokken aan de goudmarkt, hoewel het niet helemaal duidelijk is wat de tempelbeheerders er mee van plan zijn.