De Indische goudimport is op jaarbasis met 138% gestegen en niets lijkt de honger van de Indiërs voor goud te kunnen stoppen. Goud werd door de Indiërs beschouwd als een teken van welvaart en dit besef zit diep in hun cultuur ingebakken. Een mentaliteitswijziging is niet op één, twee, drie doorgevoerd.

Anita Yadav, Managing Partner bij SJ Seymour Group, is van mening dat de daling van de goudprijzen nog meer kopers naar de markt zal lokken.

Die hopen namelijk een koopje te zullen doen. Het seizoen van de huwelijken is in juli weliswaar achter de rug, maar in het najaar wacht het seizoen van de grote feesten.

De Indische goudimport is op jaarbasis met 138% gestegen en niets lijkt de honger van de Indiërs voor goud te kunnen stoppen. Goud werd door de Indiërs beschouwd als een teken van welvaart en dit besef zit diep in hun cultuur ingebakken. Een mentaliteitswijziging is niet op één, twee, drie doorgevoerd. Anita Yadav, Managing Partner bij SJ Seymour Group, is van mening dat de daling van de goudprijzen nog meer kopers naar de markt zal lokken. Die hopen namelijk een koopje te zullen doen. Het seizoen van de huwelijken is in juli weliswaar achter de rug, maar in het najaar wacht het seizoen van de grote feesten.