Bovendien zijn de analisten positief dat de bedrijfsresultaten de verwachtingen van de analisten gaan overtreffen. De Bombay Stock Exchange's Sensitive Index of Sensex steeg door tot het hoogste niveau sinds februari 2008.

Rahul Chadha, head of India equities bij Mirae Asset Global Investment, is van mening dat er sprake is van een groot gevoel van optimisme binnen de Indische economie.

De vraag naar allerlei goederen trekt aan, waarbij vooral de technologiesector een vermelding verdient. Daarnaast gaan de banken en andere financials met stevige resultaten kunnen uitpakken.

Bovendien zijn de analisten positief dat de bedrijfsresultaten de verwachtingen van de analisten gaan overtreffen. De Bombay Stock Exchange's Sensitive Index of Sensex steeg door tot het hoogste niveau sinds februari 2008. Rahul Chadha, head of India equities bij Mirae Asset Global Investment, is van mening dat er sprake is van een groot gevoel van optimisme binnen de Indische economie. De vraag naar allerlei goederen trekt aan, waarbij vooral de technologiesector een vermelding verdient. Daarnaast gaan de banken en andere financials met stevige resultaten kunnen uitpakken.