Het flauwe sentiment op de Aziatische beurzen wordt op de eerste plaats verklaard door de publicatie van tegenvallende macro-economische cijfers in de Verenigde Staten, waar de index van de aankoopmanagers voor de verwerkende industrie onverwacht is gedaald.

Voor wie kansen zoekt op de Aziatische beurzen mag naar India kijken, de beurs in Bombay beweegt daar volgens Loef Technische Analyse in een stijgende trend bewegen. Loef publiceert zijn analyses in opdracht van Theodoor Gilissen Bankiers.

Hoewel de pers zich verdeeld uit over de economie van India naar aanleiding van de recent gepubliceerde groeicijfers, lijkt het verstandig om voor een eindoordeel te kijken naar de richting van de beursgraadmeter in Bombay.

Het flauwe sentiment op de Aziatische beurzen wordt op de eerste plaats verklaard door de publicatie van tegenvallende macro-economische cijfers in de Verenigde Staten, waar de index van de aankoopmanagers voor de verwerkende industrie onverwacht is gedaald. Voor wie kansen zoekt op de Aziatische beurzen mag naar India kijken, de beurs in Bombay beweegt daar volgens Loef Technische Analyse in een stijgende trend bewegen. Loef publiceert zijn analyses in opdracht van Theodoor Gilissen Bankiers. Hoewel de pers zich verdeeld uit over de economie van India naar aanleiding van de recent gepubliceerde groeicijfers, lijkt het verstandig om voor een eindoordeel te kijken naar de richting van de beursgraadmeter in Bombay.