Harshad Ajmera, eigenaar van JJ Gold House in Kolkata, stelt vast dat ook de Indiërs voorzichtiger zijn geworden met nieuwe aankopen van goud. Ook in zijn land wordt dus rekening gehouden met een nieuwe been in de correctiefase bij het goud.

Anderzijds speelt volgens Ajmera ook mee dat we ons in de stille periode voor de goudaankopen bevinden. De Indiërs zullen opnieuw meer goud kopen wanneer de periode van de feestdagen aanbreekt. Er wordt nu rekening gehouden dat op dat tijdstip het goud nog wat in prijs is gedaald.

Harshad Ajmera, eigenaar van JJ Gold House in Kolkata, stelt vast dat ook de Indiërs voorzichtiger zijn geworden met nieuwe aankopen van goud. Ook in zijn land wordt dus rekening gehouden met een nieuwe been in de correctiefase bij het goud. Anderzijds speelt volgens Ajmera ook mee dat we ons in de stille periode voor de goudaankopen bevinden. De Indiërs zullen opnieuw meer goud kopen wanneer de periode van de feestdagen aanbreekt. Er wordt nu rekening gehouden dat op dat tijdstip het goud nog wat in prijs is gedaald.