Volgens de cijfers verstrekt door de Association of Mutual Funds in India is er een bedrag van ongeveer 80 miljoen rupees of zowat anderhalf miljoen dollar aan deze fondsen onttrokken. De goudprijs is dit jaar in India, uitgedrukt in rupees, met iets meer dan 4% gedaald.

De Indiërs volgen zodoende het voorbeeld van George Soros en verkopen een deel van hun goud. Ze kiezen nog steeds veiligheid, maar zoeken die niet langer bij goud maar wel bij staatsobligaties. Fondsen die in deze obligaties beleggen, hebben recent veel meer geld opgehaald.

Volgens de cijfers verstrekt door de Association of Mutual Funds in India is er een bedrag van ongeveer 80 miljoen rupees of zowat anderhalf miljoen dollar aan deze fondsen onttrokken. De goudprijs is dit jaar in India, uitgedrukt in rupees, met iets meer dan 4% gedaald. De Indiërs volgen zodoende het voorbeeld van George Soros en verkopen een deel van hun goud. Ze kiezen nog steeds veiligheid, maar zoeken die niet langer bij goud maar wel bij staatsobligaties. Fondsen die in deze obligaties beleggen, hebben recent veel meer geld opgehaald.