Zo zot dat er nu op grote schaal goud het land wordt gesmokkeld. De situatie is zo absurd geworden dat in een mum van tijd de hoeveelheid goud die Indië wordt binnengesmokkeld verzevenvoudigd is. De regering slaagt er dus niet in om de inwoners van het land van hun goudkoorts te genezen.

Het smokkelen van het goud is zo lucratief geworden dat het momenteel meer opbrengt dan het smokkelen van drugs. Het blijkt nu eenmaal bijzonder moeilijk om een punt te zetten achter een traditie van duizenden jaren. De Indiërs hebben duidelijk getoond lak te hebben aan de wensen van hun regering.

Zo zot dat er nu op grote schaal goud het land wordt gesmokkeld. De situatie is zo absurd geworden dat in een mum van tijd de hoeveelheid goud die Indië wordt binnengesmokkeld verzevenvoudigd is. De regering slaagt er dus niet in om de inwoners van het land van hun goudkoorts te genezen. Het smokkelen van het goud is zo lucratief geworden dat het momenteel meer opbrengt dan het smokkelen van drugs. Het blijkt nu eenmaal bijzonder moeilijk om een punt te zetten achter een traditie van duizenden jaren. De Indiërs hebben duidelijk getoond lak te hebben aan de wensen van hun regering.