Eén van die maatregelen is kapitaalcontrole en dat zint de welvarende Indiërs natuurlijk niet. Ze werden al geconfronteerd met zware invoerheffingen op goud. Bovendien wordt er steeds luider gesproken over een mogelijk aanslaan van het fysiek goud dat de Indische consumenten bezitten.

De rijke Indiërs zijn volop bezig om hun voorzorgsmaatregelen te nemen, ze brengen alleszins een deel van hun geld in veiligheid in het buitenland. Sommige Indiërs beginnen werkelijk te panikeren: de smokkel van diamanten naar het buitenland is de nieuwe plaag waar het land mee geconfronteerd wordt.

Eén van die maatregelen is kapitaalcontrole en dat zint de welvarende Indiërs natuurlijk niet. Ze werden al geconfronteerd met zware invoerheffingen op goud. Bovendien wordt er steeds luider gesproken over een mogelijk aanslaan van het fysiek goud dat de Indische consumenten bezitten. De rijke Indiërs zijn volop bezig om hun voorzorgsmaatregelen te nemen, ze brengen alleszins een deel van hun geld in veiligheid in het buitenland. Sommige Indiërs beginnen werkelijk te panikeren: de smokkel van diamanten naar het buitenland is de nieuwe plaag waar het land mee geconfronteerd wordt.