In Duitsland was een forse stijging te zien van de ZEW-index, die de stemming onder investeerders in de Duitse economie meet, terwijl de economie het afgelopen jaar de sterkste groei sinds de eenwording heeft doorgemaakt.

De Chinese economie blijkt in het vierde kwartaal van 2010 met liefst 9,8% te zijn gegroeid, wat de groei voor het hele jaar op ruim 10% brengt.

Alleen uit de Verenigde Staten kwamen volgens ABN Amro wat gemengde signalen, vooral van de huizenmarkt, waar in december het aantal in aanbouw genomen woningen was gedaald, maar de verkopen van bestaande woningen juist een forse stijging lieten zien.

In Duitsland was een forse stijging te zien van de ZEW-index, die de stemming onder investeerders in de Duitse economie meet, terwijl de economie het afgelopen jaar de sterkste groei sinds de eenwording heeft doorgemaakt. De Chinese economie blijkt in het vierde kwartaal van 2010 met liefst 9,8% te zijn gegroeid, wat de groei voor het hele jaar op ruim 10% brengt. Alleen uit de Verenigde Staten kwamen volgens ABN Amro wat gemengde signalen, vooral van de huizenmarkt, waar in december het aantal in aanbouw genomen woningen was gedaald, maar de verkopen van bestaande woningen juist een forse stijging lieten zien.