Volgens de All India Gems & Jewellery Trade Federation is er in het land heel wat 'slapend' goud. Dat goud is in het bezit van Indiërs die er eigenlijk verder niets meer mee doen.

Maar ook heel wat Hindoetempels bezitten een grote hoeveelheid goud die ergens in die tempels maar ligt te liggen.

De All India Gems & Jewellery Trade Federation schat de totale hoeveelheid 'ongebruikt' goud op ongeveer 25.000 ton. Wanneer daar ongeveer 10% van zou kunnen worden gerecupereerd, zou er volgens de federatie al een belangrijke stap in de goede richting zijn gezet.

Volgens de All India Gems & Jewellery Trade Federation is er in het land heel wat 'slapend' goud. Dat goud is in het bezit van Indiërs die er eigenlijk verder niets meer mee doen. Maar ook heel wat Hindoetempels bezitten een grote hoeveelheid goud die ergens in die tempels maar ligt te liggen. De All India Gems & Jewellery Trade Federation schat de totale hoeveelheid 'ongebruikt' goud op ongeveer 25.000 ton. Wanneer daar ongeveer 10% van zou kunnen worden gerecupereerd, zou er volgens de federatie al een belangrijke stap in de goede richting zijn gezet.