De Indische regering heeft de groeiprognoses voor de komende vijf jaar naar beneden aangepast. Bovendien kondigde de regering van eerste minister Manmohan Singh aan dat de brandstofprijzen opgetrokken zullen worden. Het subsidiëren van brandstof heeft het tekort op de begroting doen toenemen.

Singh verklaarde gisteren dat zijn land nog streeft naar een groei van het BBP met 8% over de periode 2013 tot en met 2017. Eerder werd nog uitgegaan van een doelstelling van 8,20%. De premier gaf toe dat een groeiobjectief van 8% nog steeds ambitieus blijft.

De Indische regering heeft de groeiprognoses voor de komende vijf jaar naar beneden aangepast. Bovendien kondigde de regering van eerste minister Manmohan Singh aan dat de brandstofprijzen opgetrokken zullen worden. Het subsidiëren van brandstof heeft het tekort op de begroting doen toenemen. Singh verklaarde gisteren dat zijn land nog streeft naar een groei van het BBP met 8% over de periode 2013 tot en met 2017. Eerder werd nog uitgegaan van een doelstelling van 8,20%. De premier gaf toe dat een groeiobjectief van 8% nog steeds ambitieus blijft.