Toch is niet iedereen tegenstander van QE2. India ondersteunt de Amerikaanse monetaire politiek, zo liet de Indische premier Manmohan Singh gisterenavond op een persconferentie weten.

Volgens Singh is een sterke VS-economie in ieders voordeel. Alles wat die Amerikaanse economie ondersteunt, is daarom vanuit economisch standpunt ook goed voor de rest van de wereld.

Singh legde zijn verklaring af na een ontmoeting met president Obama. Die verklaarde dat het ergste is wat de wereld zou kunnen overkomen het stilvallen van de economische groei is.

Toch is niet iedereen tegenstander van QE2. India ondersteunt de Amerikaanse monetaire politiek, zo liet de Indische premier Manmohan Singh gisterenavond op een persconferentie weten. Volgens Singh is een sterke VS-economie in ieders voordeel. Alles wat die Amerikaanse economie ondersteunt, is daarom vanuit economisch standpunt ook goed voor de rest van de wereld. Singh legde zijn verklaring af na een ontmoeting met president Obama. Die verklaarde dat het ergste is wat de wereld zou kunnen overkomen het stilvallen van de economische groei is.