De Indische minister van Financiën Dipak Dasgupta vindt dat het nu stilletjesaan welletjes is geweest. Het speculatief gedrag op de offshore valutamarkten vormt volgens Dasgupte een regelrechte bedreiging voor de economische stabiliteit in de wereld. Dringend ingrijpen is dus noodzakelijk.

De BRIC's landen maakten zich in juli bij de G-20 bijeenkomst al zorgen over de gebeurtenissen op de valutamarkten, maar die bezorgdheid is recent alleen maar toegenomen. De koers van een aantal valuta's is namelijk op een spectaculaire manier gedaald.

De Indische minister van Financiën Dipak Dasgupta vindt dat het nu stilletjesaan welletjes is geweest. Het speculatief gedrag op de offshore valutamarkten vormt volgens Dasgupte een regelrechte bedreiging voor de economische stabiliteit in de wereld. Dringend ingrijpen is dus noodzakelijk. De BRIC's landen maakten zich in juli bij de G-20 bijeenkomst al zorgen over de gebeurtenissen op de valutamarkten, maar die bezorgdheid is recent alleen maar toegenomen. De koers van een aantal valuta's is namelijk op een spectaculaire manier gedaald.