Door het aanleggen van strategische voorraden kunnen ongecontroleerde prijsstijgingen worden voorkomen. Het zijn precies die onverwachte prijsstijgingen die verantwoordelijk zijn voor de inflatoire opstoot.

Volgens Adani Enterprises moet de regering van premier Manmohan Singh vooral voorraden van uien aanleggen. Uien maken een belangrijk onderdeel uit van de Indisdche keuken.

Atul Chaturvedi, chief executive officer bij Adani Enterprises, merkt op dat China door het aanleggen van voorraden er in is geslaagd om prijsstijgingen te voorkomen.

Diezelfde strategie moet ook India gaan toepassen. India wordt namelijk geconfronteerd met stijgende prijzen voor een aantal producten zoals uien, oliezaden, suiker enzovoort.

Door het aanleggen van strategische voorraden kunnen ongecontroleerde prijsstijgingen worden voorkomen. Het zijn precies die onverwachte prijsstijgingen die verantwoordelijk zijn voor de inflatoire opstoot. Volgens Adani Enterprises moet de regering van premier Manmohan Singh vooral voorraden van uien aanleggen. Uien maken een belangrijk onderdeel uit van de Indisdche keuken. Atul Chaturvedi, chief executive officer bij Adani Enterprises, merkt op dat China door het aanleggen van voorraden er in is geslaagd om prijsstijgingen te voorkomen. Diezelfde strategie moet ook India gaan toepassen. India wordt namelijk geconfronteerd met stijgende prijzen voor een aantal producten zoals uien, oliezaden, suiker enzovoort.