De koersval bij de rupee heeft ook gevolgen voor de Indische beurs. Veel buitenlandse beleggers vrezen dat de zwakke rupee een regelrechte bedreiging voor de beurs begint te vormen. India lijkt dus wel een zwalpend wrak te zijn, de rupee dreigt de beurskoersen te doen kelderen.

Nicholas Ferres, investment director global asset allocation bij Eastspring Investments, vreest dat de Sensex index nog over heel wat baisse-potentieel beschikt, want de index hield in de afgelopen maanden beter stand dan de andere belangrijkste groeimarkten.

De koersval bij de rupee heeft ook gevolgen voor de Indische beurs. Veel buitenlandse beleggers vrezen dat de zwakke rupee een regelrechte bedreiging voor de beurs begint te vormen. India lijkt dus wel een zwalpend wrak te zijn, de rupee dreigt de beurskoersen te doen kelderen. Nicholas Ferres, investment director global asset allocation bij Eastspring Investments, vreest dat de Sensex index nog over heel wat baisse-potentieel beschikt, want de index hield in de afgelopen maanden beter stand dan de andere belangrijkste groeimarkten.