Jeffrey Gundlach, manager van het DoubleLine Total Return Bond Fund, waarschuwt dat met name India de katalysator van de volgende financiële crisis kan worden. Van alle groeilanden is India in de ogen van Gundlach het kwetsbaarst vanwege de afhankelijkheid van buitenlands kapitaal.

Gouverneur Raghuram Rajan heeft weliswaar krachtige maatregelen genomen om de val van de rupee af te remmen, maar volgens Gundlach zullen die niet volstaan om de rust te doen terugkeren. Vanaf het dieptepunt is de koers van de rupee inmiddels al met meer dan 7% gestegen.

Jeffrey Gundlach, manager van het DoubleLine Total Return Bond Fund, waarschuwt dat met name India de katalysator van de volgende financiële crisis kan worden. Van alle groeilanden is India in de ogen van Gundlach het kwetsbaarst vanwege de afhankelijkheid van buitenlands kapitaal. Gouverneur Raghuram Rajan heeft weliswaar krachtige maatregelen genomen om de val van de rupee af te remmen, maar volgens Gundlach zullen die niet volstaan om de rust te doen terugkeren. Vanaf het dieptepunt is de koers van de rupee inmiddels al met meer dan 7% gestegen.