Nouriel Roubini, de bekende Dr. Doom, zit op dezelfde golflengte. Hij verwacht dat de Chinese economie in de komende jaren gaat vertragen, terwijl de Indische juist gaat versnellen.

Een belangrijke stap voorwaarts kan worden gezet wanneer India de grenzen opent voor buitenlandse distributieketens. Volgens topman Michael Duke van Wal-Mart kunnen daardoor over een periode van vijf jaar 3 miljoen nieuwe jobs geschapen worden.

Duke staat te trappelen om de Indische markt te betreden.

Roubini merkt op dat de Indische bevolking gemiddeld gezien erg jong is en dat ze stevig consumeert. Tegen 2020 komen er 136 miljoen nieuwe arbeidskrachten op de markt en dat is meer dan de bevolking van China.

Nouriel Roubini, de bekende Dr. Doom, zit op dezelfde golflengte. Hij verwacht dat de Chinese economie in de komende jaren gaat vertragen, terwijl de Indische juist gaat versnellen. Een belangrijke stap voorwaarts kan worden gezet wanneer India de grenzen opent voor buitenlandse distributieketens. Volgens topman Michael Duke van Wal-Mart kunnen daardoor over een periode van vijf jaar 3 miljoen nieuwe jobs geschapen worden. Duke staat te trappelen om de Indische markt te betreden. Roubini merkt op dat de Indische bevolking gemiddeld gezien erg jong is en dat ze stevig consumeert. Tegen 2020 komen er 136 miljoen nieuwe arbeidskrachten op de markt en dat is meer dan de bevolking van China.