Ook landen als Indonesië, Brazilië, Turkije enzovoort werden hard getroffen, de valuta's van deze landen zijn onder druk komen te staan. Het antwoord van India op het probleem is echter minder krachtig geweest dan dit van onder andere Indonesië en Brazilië.

Beide laatstgenoemde landen hebben de rente verlaagd, India heeft zich voorlopig beperkt tot relatief kleine en weinig ingrijpende maatregelen. Intern lijkt de regering verdeeld over wat er moet gebeuren, wat verklaart waarom de Indiërs voorlopig weinig slagkracht aan de dag leggen. Inderdaad, India lijkt stilaan de wanhoop nabij.

Ook landen als Indonesië, Brazilië, Turkije enzovoort werden hard getroffen, de valuta's van deze landen zijn onder druk komen te staan. Het antwoord van India op het probleem is echter minder krachtig geweest dan dit van onder andere Indonesië en Brazilië. Beide laatstgenoemde landen hebben de rente verlaagd, India heeft zich voorlopig beperkt tot relatief kleine en weinig ingrijpende maatregelen. Intern lijkt de regering verdeeld over wat er moet gebeuren, wat verklaart waarom de Indiërs voorlopig weinig slagkracht aan de dag leggen. Inderdaad, India lijkt stilaan de wanhoop nabij.