Arnab Das, managing director of market research and strategy bij Roubini Global Economics, is van mening dat er in India sprake is van een mix van slecht regeren, politici die niet tegen hun taak zijn opgewassen en natuurlijk ook macro-economische onevenwichten.

India is in een groeitrap beland, aldus Das, en de crisis is nog niet achter de rug. Het verschil in groeitempo tussen de emerging markets en de ontwikkelde landen blijkt minder groot te zijn dan aanvankelijk was gedacht en daardoor verliezen de groeilanden een deel van hun aantrekkingskracht.

Arnab Das, managing director of market research and strategy bij Roubini Global Economics, is van mening dat er in India sprake is van een mix van slecht regeren, politici die niet tegen hun taak zijn opgewassen en natuurlijk ook macro-economische onevenwichten. India is in een groeitrap beland, aldus Das, en de crisis is nog niet achter de rug. Het verschil in groeitempo tussen de emerging markets en de ontwikkelde landen blijkt minder groot te zijn dan aanvankelijk was gedacht en daardoor verliezen de groeilanden een deel van hun aantrekkingskracht.