Rajesh Khosla, managing director van MMTC-PAMP India Pvt., is van mening dat de honger van de Indiërs naar goud alleen nog maar zal toewegen naarmate het jaar vordert. Het seizoen van de feesten en dat van de huwelijken moet in India namelijk nog beginnen.

Zowel banken, handelaren als juweliers kopen goud in grote hoeveelheden aan. Toch zullen de aankopen van fysiek goud in India de goudprijs waarschijnlijk niet doen stijgen. Voorlopig blijkt de papieren markt, vanwaar de verkoopdruk komt, namelijk sterker.

Rajesh Khosla, managing director van MMTC-PAMP India Pvt., is van mening dat de honger van de Indiërs naar goud alleen nog maar zal toewegen naarmate het jaar vordert. Het seizoen van de feesten en dat van de huwelijken moet in India namelijk nog beginnen. Zowel banken, handelaren als juweliers kopen goud in grote hoeveelheden aan. Toch zullen de aankopen van fysiek goud in India de goudprijs waarschijnlijk niet doen stijgen. Voorlopig blijkt de papieren markt, vanwaar de verkoopdruk komt, namelijk sterker.