India doet een alarmbel rinkelen en voorzichtigheid is geboden, zo kan de boodschap van Roach kort worden samengevat. Ondanks tal van waarschuwingen legt de Indische regering een ontstellend gebrek aan slagkracht aan de dag. De noodzakelijke hervormingen worden alsmaar uitgesteld.

De begroting wordt niet aangepakt en ook van het volledig openstellen van de financiële markten is geen sprake. Steeds meer beleggers dreigen hun vertrouwen in India te verliezen en Roach is er daar eentje van. De koersval van de rupee met 20% tegenover de dollar was voor hem de druppel die de emmer deed overlopen.

India doet een alarmbel rinkelen en voorzichtigheid is geboden, zo kan de boodschap van Roach kort worden samengevat. Ondanks tal van waarschuwingen legt de Indische regering een ontstellend gebrek aan slagkracht aan de dag. De noodzakelijke hervormingen worden alsmaar uitgesteld. De begroting wordt niet aangepakt en ook van het volledig openstellen van de financiële markten is geen sprake. Steeds meer beleggers dreigen hun vertrouwen in India te verliezen en Roach is er daar eentje van. De koersval van de rupee met 20% tegenover de dollar was voor hem de druppel die de emmer deed overlopen.