Daarbij werd uitgegaan van wat de kostwinner in een gewoon huisgezin elk jaar verdiende, rekening gehouden met de belastingen.

De journalisten van het blad hielden daarbij uiteraard rekening met de specifieke omstandigheden in elk land afzonderlijk.

Echte verrassingen leverde het onderzoek niet op, de Verenigde Staten bieden de beste kansen om de status van miljardair te verwerven. Dat is des te makkelijker geworden nu de FED 14.000 miljard dollar in het systeem heeft gepompt.

Het slechtst om aan een bedrag van zeven cijfers te raken scoren Bulgarije, Mexico en Roemenië. België werd niet opgenomen in de rangschikking, we vermoeden dat ons land ergens middenin bengelt.

Daarbij werd uitgegaan van wat de kostwinner in een gewoon huisgezin elk jaar verdiende, rekening gehouden met de belastingen. De journalisten van het blad hielden daarbij uiteraard rekening met de specifieke omstandigheden in elk land afzonderlijk. Echte verrassingen leverde het onderzoek niet op, de Verenigde Staten bieden de beste kansen om de status van miljardair te verwerven. Dat is des te makkelijker geworden nu de FED 14.000 miljard dollar in het systeem heeft gepompt. Het slechtst om aan een bedrag van zeven cijfers te raken scoren Bulgarije, Mexico en Roemenië. België werd niet opgenomen in de rangschikking, we vermoeden dat ons land ergens middenin bengelt.