Antwerpen en Vlaams Brabant zijn natuurlijk twee provincies met een specifiek karakter, maar in Oost- en West-Vlaanderen en Limburg blijven de prijzen op niveau.

In de grensstreek met Nederland is van een stabilisatie van de prijzen sprake, dit wegens het wegvallen van de speculatie van de kant van de Nederlanders.

Dat betekent dat de prijzen voor de bewoners van de streek opnieuw betaalbaar worden. Opvallend is dat de beweging naar de stad nog niet is afgelopen. Vooral jonge gezinnen en senioren kiezen steeds vaker voor een woning in de stad wegens het daar aanwezige comfort.

Antwerpen en Vlaams Brabant zijn natuurlijk twee provincies met een specifiek karakter, maar in Oost- en West-Vlaanderen en Limburg blijven de prijzen op niveau. In de grensstreek met Nederland is van een stabilisatie van de prijzen sprake, dit wegens het wegvallen van de speculatie van de kant van de Nederlanders. Dat betekent dat de prijzen voor de bewoners van de streek opnieuw betaalbaar worden. Opvallend is dat de beweging naar de stad nog niet is afgelopen. Vooral jonge gezinnen en senioren kiezen steeds vaker voor een woning in de stad wegens het daar aanwezige comfort.