Er loopt namelijk van alles fout in het land en dat zullen de Venezolanen geweten hebben. Een supermarktketen werd gedwongen om zijn producten aan 'eerlijke' prijzen te verkopen, wat er in de praktijk op neerkwam dat ze in prijs gehalveerd werden.

Maduro heeft nu de oorlog verklaard aan de ondernemers, hij liet meer dan 100 ondernemers in de gevangenis werpen 'om de armen te beschermen'. De beschermengel van Chavez wordt nu al vergeleken met president Mugabe van Zimbabwe, die zijn land eveneens in de afgrond stortte.

Er loopt namelijk van alles fout in het land en dat zullen de Venezolanen geweten hebben. Een supermarktketen werd gedwongen om zijn producten aan 'eerlijke' prijzen te verkopen, wat er in de praktijk op neerkwam dat ze in prijs gehalveerd werden. Maduro heeft nu de oorlog verklaard aan de ondernemers, hij liet meer dan 100 ondernemers in de gevangenis werpen 'om de armen te beschermen'. De beschermengel van Chavez wordt nu al vergeleken met president Mugabe van Zimbabwe, die zijn land eveneens in de afgrond stortte.