Maduro beweert namelijk regelmatig bezoek te krijgen van de schim van Chavez die hem raad geeft over de manier waarop het land bestuurd moet worden. De ex-president heeft aan inspiratie geen gebrek, want zijn adviezen kunnen op zijn zachtst gezegd eigenaardig genoemd worden.

In Venezuela wordt stilaan iedereen knettergek, want de getroffen maatregelen nemen steeds meer en meer bizarre vormen aan. Zo kondigde Maduro de lancering van een systeem van het nemen van vingerafdrukken aan om voedseltekorten te voorkomen. Anderzijds is Maduro verbaasd dat zijn populariteit in razendsnel tempo is afgenomen.

Maduro beweert namelijk regelmatig bezoek te krijgen van de schim van Chavez die hem raad geeft over de manier waarop het land bestuurd moet worden. De ex-president heeft aan inspiratie geen gebrek, want zijn adviezen kunnen op zijn zachtst gezegd eigenaardig genoemd worden. In Venezuela wordt stilaan iedereen knettergek, want de getroffen maatregelen nemen steeds meer en meer bizarre vormen aan. Zo kondigde Maduro de lancering van een systeem van het nemen van vingerafdrukken aan om voedseltekorten te voorkomen. Anderzijds is Maduro verbaasd dat zijn populariteit in razendsnel tempo is afgenomen.