Inmiddels zijn die rendementen op de 10-jarige Griekse staatsobligaties opnieuw aanbeland op het niveau van voor het uitbreken van de crisis. In Griekenland lijkt zich een compleet wonder te hebben voltrokken, want niemand had durven te voorspellen dat die rentevoeten zo snel zo diep zouden terugvallen.

Nochtans zit de Griekse economie nog steeds in zak en as en is van enige verbetering nochtans geen sprake. De Grieken zelf ruiken hun kans en maken zich op voor een triomfantelijke terugkeer op de obligatiemarkten. Volgens Graeme Wearden lijkt die come-back bovendien kans op slagen te maken.

Inmiddels zijn die rendementen op de 10-jarige Griekse staatsobligaties opnieuw aanbeland op het niveau van voor het uitbreken van de crisis. In Griekenland lijkt zich een compleet wonder te hebben voltrokken, want niemand had durven te voorspellen dat die rentevoeten zo snel zo diep zouden terugvallen. Nochtans zit de Griekse economie nog steeds in zak en as en is van enige verbetering nochtans geen sprake. De Grieken zelf ruiken hun kans en maken zich op voor een triomfantelijke terugkeer op de obligatiemarkten. Volgens Graeme Wearden lijkt die come-back bovendien kans op slagen te maken.