De beurskoersen in Europa stijgen, de obligatierendementen hebben nieuwe bodemniveaus bereikt. Sommige Zuid-Europese landen kunnen zelfs geld ontlenen aan tarieven die goedkoper zijn dan deze die gelden voor landen die geen verzoek om hulp hebben ingediend.

Keith Dicker van IceCap Asset Management waarschuwt echter dat dit allemaal schone schijn is. In feite groeit in Europa alleen maar het separatisme, gekoppeld aan een sterk anti-Europees sentiment. Van noemenswaardige vooruitgang is echter geen sprake, we worden met z'n allen een rad voor de ogen gedraaid.

De beurskoersen in Europa stijgen, de obligatierendementen hebben nieuwe bodemniveaus bereikt. Sommige Zuid-Europese landen kunnen zelfs geld ontlenen aan tarieven die goedkoper zijn dan deze die gelden voor landen die geen verzoek om hulp hebben ingediend. Keith Dicker van IceCap Asset Management waarschuwt echter dat dit allemaal schone schijn is. In feite groeit in Europa alleen maar het separatisme, gekoppeld aan een sterk anti-Europees sentiment. Van noemenswaardige vooruitgang is echter geen sprake, we worden met z'n allen een rad voor de ogen gedraaid.