De hausse lijkt namelijk op niet veel meer dan lucht te zijn gebaseerd.

Stanley Druckenmiller van Duquesne Capital is al langer dezelfde mening toegedaan. Hij gelooft dat 'alle kreeften nu in de pot zitten', klaar om te worden gekookt.

Dat betekent in beurstermen dat er geen nieuwe argumenten meer aangedrongen kunnen worden om de hausse te schragen.

In de Verenigde Staten is volgens Druckenmiller momenteel alles gesubsidieerd door de FED, inclusief obligaties, aandelen en vastgoed.

Dat heeft tot gevolg dat alle marktsignalen zijn verstikt en dat het vrijwel onmogelijk is geworden om nog een betrouwbaar beeld op het geheel te krijgen.

De hausse lijkt namelijk op niet veel meer dan lucht te zijn gebaseerd. Stanley Druckenmiller van Duquesne Capital is al langer dezelfde mening toegedaan. Hij gelooft dat 'alle kreeften nu in de pot zitten', klaar om te worden gekookt. Dat betekent in beurstermen dat er geen nieuwe argumenten meer aangedrongen kunnen worden om de hausse te schragen. In de Verenigde Staten is volgens Druckenmiller momenteel alles gesubsidieerd door de FED, inclusief obligaties, aandelen en vastgoed. Dat heeft tot gevolg dat alle marktsignalen zijn verstikt en dat het vrijwel onmogelijk is geworden om nog een betrouwbaar beeld op het geheel te krijgen.