De omzet ontwikkelde zich in de eerste vijf maanden van het jaar vlak. Dat komt overeen met de raming voor de eerste jaarhelft, die uitgaat van 1% omzetdaling.

De druk op de omzet blijft bestaan, maar zal afnemen als het herstructureringsprogramma in de tweede jaarhelft van start gaat. De netto schuld is met EUR 1,233 miljard licht hoger dan de EUR 1,22 miljard in het eerste kwartaal.

Imtech krijgt nog de rekening gepresenteerd voor onder andere het boekhoudkundig onderzoek, de herstructurering, claimemissie, kapitaaluitgaven en andere verwachte uitgaven. ABN Amro heeft nog steeds een verkoopadvies voor het aandeel.

De omzet ontwikkelde zich in de eerste vijf maanden van het jaar vlak. Dat komt overeen met de raming voor de eerste jaarhelft, die uitgaat van 1% omzetdaling. De druk op de omzet blijft bestaan, maar zal afnemen als het herstructureringsprogramma in de tweede jaarhelft van start gaat. De netto schuld is met EUR 1,233 miljard licht hoger dan de EUR 1,22 miljard in het eerste kwartaal. Imtech krijgt nog de rekening gepresenteerd voor onder andere het boekhoudkundig onderzoek, de herstructurering, claimemissie, kapitaaluitgaven en andere verwachte uitgaven. ABN Amro heeft nog steeds een verkoopadvies voor het aandeel.