Het onderzoek naar de projecten in Polen en Duitsland bevindt zich in de afrondende fase. Op de Duitse projecten wordt ongeveer EUR 220 miljoen afgeschreven, EUR 150 miljoen meer dan eerder werd aangekondigd. In Polen wordt voor EUR 150 miljoen afgeschreven.

De technisch dienstverlener schrapt dit jaar 1300 banen in Nederland en Duitsland. De reorganisatie kost EUR 80 miljoen en komt bovenop de in oktober 2012 aangekondigde reorganisatie die nu zo goed als afgerond is. Toen schrapte Imtech al 900 banen, hoofdzakelijk in Nederland, in een operatie die EUR 50 miljoen kostte.

De algemene aandeelhoudersvergadering is verplaatst naar 28 juni. Dan worden de jaarcijfers over 2012 besproken en wordt gestemd over de claimemissie van EUR 500 miljoen.

Eind juli wordt een buitengewone aandeelhoudersvergadering gehouden.

De handelsupdate bevestigt grotendeels wat ABN Amro al verwachtte: vertraging in de rapportage en meer afschrijvingen.

Zonder de jaarcijfers ontbreken cruciale cijfers over de balans. De koers/winstverhouding is 5 voor dit jaar en 4,9 voor volgend jaar. ABN Amro heeft een verkoopadvies.

Het onderzoek naar de projecten in Polen en Duitsland bevindt zich in de afrondende fase. Op de Duitse projecten wordt ongeveer EUR 220 miljoen afgeschreven, EUR 150 miljoen meer dan eerder werd aangekondigd. In Polen wordt voor EUR 150 miljoen afgeschreven. De technisch dienstverlener schrapt dit jaar 1300 banen in Nederland en Duitsland. De reorganisatie kost EUR 80 miljoen en komt bovenop de in oktober 2012 aangekondigde reorganisatie die nu zo goed als afgerond is. Toen schrapte Imtech al 900 banen, hoofdzakelijk in Nederland, in een operatie die EUR 50 miljoen kostte. De algemene aandeelhoudersvergadering is verplaatst naar 28 juni. Dan worden de jaarcijfers over 2012 besproken en wordt gestemd over de claimemissie van EUR 500 miljoen. Eind juli wordt een buitengewone aandeelhoudersvergadering gehouden. De handelsupdate bevestigt grotendeels wat ABN Amro al verwachtte: vertraging in de rapportage en meer afschrijvingen. Zonder de jaarcijfers ontbreken cruciale cijfers over de balans. De koers/winstverhouding is 5 voor dit jaar en 4,9 voor volgend jaar. ABN Amro heeft een verkoopadvies.