René van der Bruggen, CEO Imtech: 'FCC Sprinkler & Service past perfect bij onze bestaande sprinkleractiviteiten in Nordic. Door de acquisitie neemt onze schaalgrootte en geografische actieradius toe. Technologisch gezien kunnen we hogere toegevoegde waarde leveren aan een breder klantenbestand. Een prima basis voor verdere groei van Imtech in Zweden, Noorwegen en Finland.'

FCC Sprinkler & Service realiseert met 60 medewerkers opbrengsten op jaarbasis van 8 miljoen euro en is één van de grotere in sprinklertechnologie gespecialiseerde technische dienstverleners van Zweden.

De onderneming, gevestigd in Vasteras (circa 150 kilometer van Stockholm) bestaat ruim tien jaar en is uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de sprinklermarkt.

FCC Sprinkler & Service zal deel gaan uitmaken van de business unit NVS Sprinklers.

Met 190 medewerkers behoort deze business unit in Zweden en Noorwegen tot de sterkste spelers in de zich positief ontwikkelende sprinklermarkt.

René van der Bruggen, CEO Imtech: 'FCC Sprinkler & Service past perfect bij onze bestaande sprinkleractiviteiten in Nordic. Door de acquisitie neemt onze schaalgrootte en geografische actieradius toe. Technologisch gezien kunnen we hogere toegevoegde waarde leveren aan een breder klantenbestand. Een prima basis voor verdere groei van Imtech in Zweden, Noorwegen en Finland.' FCC Sprinkler & Service realiseert met 60 medewerkers opbrengsten op jaarbasis van 8 miljoen euro en is één van de grotere in sprinklertechnologie gespecialiseerde technische dienstverleners van Zweden. De onderneming, gevestigd in Vasteras (circa 150 kilometer van Stockholm) bestaat ruim tien jaar en is uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de sprinklermarkt. FCC Sprinkler & Service zal deel gaan uitmaken van de business unit NVS Sprinklers. Met 190 medewerkers behoort deze business unit in Zweden en Noorwegen tot de sterkste spelers in de zich positief ontwikkelende sprinklermarkt.