De voorziening wordt genomen ten aanzien van onregelmatigheden bij onder andere projecten voor een themapark in Warschau. Imtech geeft aan een forensisch onderzoek te zijn gestart naar de wijze van acceptatie van de projecten en sluit niet uit dat er meer onregelmatigheden in Polen worden geconstateerd.

Het bedrijf geeft aan genoeg geld in kas te hebben voor de voorziening. Imtech verwacht geen dividend over 2012 uit te keren door de voorziening en is in onderhandeling met banken vanwege het schenden van kredietovereenkomsten.

Het is duidelijk dat dit erg slecht nieuws is voor Imtech. Het bedrijf stelt de publicatie van de jaarcijfers uit, passeert het dividend en schendt bankconvenanten.

De voorziening wordt genomen ten aanzien van onregelmatigheden bij onder andere projecten voor een themapark in Warschau. Imtech geeft aan een forensisch onderzoek te zijn gestart naar de wijze van acceptatie van de projecten en sluit niet uit dat er meer onregelmatigheden in Polen worden geconstateerd. Het bedrijf geeft aan genoeg geld in kas te hebben voor de voorziening. Imtech verwacht geen dividend over 2012 uit te keren door de voorziening en is in onderhandeling met banken vanwege het schenden van kredietovereenkomsten. Het is duidelijk dat dit erg slecht nieuws is voor Imtech. Het bedrijf stelt de publicatie van de jaarcijfers uit, passeert het dividend en schendt bankconvenanten.