In totaal worden 356.597,988 nieuwe aandelen uitgegeven a EUR 1,40. De uitgifteprijs houdt een korting in van 37,3% in op de theoretische ex-rights prijs (TERP).

De emissie wordt volledig gegarandeerd door ING, Rabobank en Commerzbank. Vermogensbeheerder ING AM participeert in de emissie, waarvan de uitoefenperiode van 5 tot en met 18 juli loopt.

Een eventuele rumpplaatsing van aandelen waarop niet is ingetekend, vindt naar verwachting op 19 juli plaats.

De opbrengst wordt aangewend om schulden af te bouwen om de kapitaalstructuur van Imtech te verbeteren. ABN Amro handhaaft de opinie Verkopen.

In totaal worden 356.597,988 nieuwe aandelen uitgegeven a EUR 1,40. De uitgifteprijs houdt een korting in van 37,3% in op de theoretische ex-rights prijs (TERP). De emissie wordt volledig gegarandeerd door ING, Rabobank en Commerzbank. Vermogensbeheerder ING AM participeert in de emissie, waarvan de uitoefenperiode van 5 tot en met 18 juli loopt. Een eventuele rumpplaatsing van aandelen waarop niet is ingetekend, vindt naar verwachting op 19 juli plaats. De opbrengst wordt aangewend om schulden af te bouwen om de kapitaalstructuur van Imtech te verbeteren. ABN Amro handhaaft de opinie Verkopen.