De onderneming telt ruim 200 medewerkers en kent een opbrengstenniveau van circa 15 miljoen euro op jaarbasis. Arconi zal direct bijdragen aan de winst per aandeel.

In Oost-Europa beschikt Imtech over een ambitieuze groeistrategie, die stap voor stap wordt ingevuld. De overname van Arconië betekent een belangrijke mijlpaal. Voor eerst neemt Imtech een middelgrote lokale Oost-Europese partij over.

Arconi, gevestigd in Boekarest, is één van de grotere spelers op de markt van technische dienstverlening in Roemenië.

Arconi kenmerkt zich door een uitstekende reputatie en onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige oplossingen met een breed pallet aan technische competenties die multidisciplinair aan een omvangrijk en goed gespreid klantenbestand wordt aangeboden.

De onderneming telt ruim 200 medewerkers en kent een opbrengstenniveau van circa 15 miljoen euro op jaarbasis. Arconi zal direct bijdragen aan de winst per aandeel. In Oost-Europa beschikt Imtech over een ambitieuze groeistrategie, die stap voor stap wordt ingevuld. De overname van Arconië betekent een belangrijke mijlpaal. Voor eerst neemt Imtech een middelgrote lokale Oost-Europese partij over. Arconi, gevestigd in Boekarest, is één van de grotere spelers op de markt van technische dienstverlening in Roemenië. Arconi kenmerkt zich door een uitstekende reputatie en onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige oplossingen met een breed pallet aan technische competenties die multidisciplinair aan een omvangrijk en goed gespreid klantenbestand wordt aangeboden.