De lange termijn doelstelling van een omzet in 2012 van Eur 5 mrd en een bedrijfsresultaat marge van 6% blijft gehandhaafd. De Europese positie is verder versterkt in 2008, mede door elf overnames, die Eur 535 mln op jaar basis aan de omzet toevoegen.

Het bedrijf heeft nog ruim honderd vacatures te vervullen. De huidige financiële positie is solide genoeg om de strategische doelstellingen van 2012 te halen. Het bedrijf is goed gepositioneerd in groeisegmenten als energie besparing, watervoorziening en milieu verbetering.

Ruim 30% van de omzet is gerelateerd aan overheidsopdrachten en het bedrijf heeft verder een beduidend bestand langjarig onderhoudswerk. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers op Imtech blijft Buy op basis van de positieve lange termijn vooruitzichten.

De lange termijn doelstelling van een omzet in 2012 van Eur 5 mrd en een bedrijfsresultaat marge van 6% blijft gehandhaafd. De Europese positie is verder versterkt in 2008, mede door elf overnames, die Eur 535 mln op jaar basis aan de omzet toevoegen. Het bedrijf heeft nog ruim honderd vacatures te vervullen. De huidige financiële positie is solide genoeg om de strategische doelstellingen van 2012 te halen. Het bedrijf is goed gepositioneerd in groeisegmenten als energie besparing, watervoorziening en milieu verbetering.Ruim 30% van de omzet is gerelateerd aan overheidsopdrachten en het bedrijf heeft verder een beduidend bestand langjarig onderhoudswerk. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers op Imtech blijft Buy op basis van de positieve lange termijn vooruitzichten.