Naast de verwachte resultaatsverbetering blijft de toename van het werkkapitaal beperkt en worden er voorlopig geen overnames gedaan.

Hiermee zal het bedrag aan uitstaande schuld in de eerstkomende jaren kunnen verminderen.

De berekening op basis van de lange termijn verwachtingen leidt tot een EVA (economische toegevoegde) en DCF ( verdisconteerde kasstromen) waarde van dubbel de huidige koers per aandeel.

Voor de komende 12 maanden geeft Theodoor Gilissen Bankiers een koersdoel van EUR 3 af. De hogere lange termijnwaarde per aandeel is door de ontwikkelingen van de interne boekhouding door onzekerheid omgeven.

In de afgelopen jaren is er echter geen twijfel geweest over de producten en dienstverlening van Imtech; nu de interne boekhouding op orde is gebracht kan weer een normale winstontwikkeling volgen. Theodoor Gilissen Bankiers beveelt een aankoop van het aandeel aan.

Naast de verwachte resultaatsverbetering blijft de toename van het werkkapitaal beperkt en worden er voorlopig geen overnames gedaan. Hiermee zal het bedrag aan uitstaande schuld in de eerstkomende jaren kunnen verminderen. De berekening op basis van de lange termijn verwachtingen leidt tot een EVA (economische toegevoegde) en DCF ( verdisconteerde kasstromen) waarde van dubbel de huidige koers per aandeel. Voor de komende 12 maanden geeft Theodoor Gilissen Bankiers een koersdoel van EUR 3 af. De hogere lange termijnwaarde per aandeel is door de ontwikkelingen van de interne boekhouding door onzekerheid omgeven. In de afgelopen jaren is er echter geen twijfel geweest over de producten en dienstverlening van Imtech; nu de interne boekhouding op orde is gebracht kan weer een normale winstontwikkeling volgen. Theodoor Gilissen Bankiers beveelt een aankoop van het aandeel aan.