De totale waarde van de projecten bedraagt circa 46 miljoen euro. Deze hightech centrales worden in samenwerking met joint venture partner Morgan Est ontwikkeld.

Hierdoor kan een totaaloplossing worden aangeboden voor zowel het ontwerp en engineering als de technologie, constructie en operationele services.

De totale order bedraagt 77 miljoen euro, waarvan dus 46 miljoen (60%) voor Imtech. Het project is verworven door Imtech Process, een in bio-energie en watertechnologie gespecialiseerde business unit van Imtech in de UK.

De totale waarde van de projecten bedraagt circa 46 miljoen euro. Deze hightech centrales worden in samenwerking met joint venture partner Morgan Est ontwikkeld. Hierdoor kan een totaaloplossing worden aangeboden voor zowel het ontwerp en engineering als de technologie, constructie en operationele services. De totale order bedraagt 77 miljoen euro, waarvan dus 46 miljoen (60%) voor Imtech. Het project is verworven door Imtech Process, een in bio-energie en watertechnologie gespecialiseerde business unit van Imtech in de UK.