René van der Bruggen, CEO van Imtech: 'De hightech orders vormen het bewijs dat Imtech zijn toch al sterke positie op de Duitse markt voor energieoplossingen en technologische duurzaamheid verder weet uit te bouwen.'

De Duitse energiemarkt is voor Imtech een belangrijke groeimarkt. Imtech richt zich met een breed pakket aan energieservices en specifieke technologie op het optimaliseren van de energieperformance.

Hierbij is Imtech in staat om de complete technische infrastructuur in gebouwen en industriële voorzieningen zodanig op elkaar af te stemmen dat deze duurzaam en energiezuinig wordt.

Een goed voorbeeld vorm de 'groene revitalisatie' die Imtech op dit moment uitvoert in het hoofdkantoor van de Deutsche Bank in Frankfurt. Bovendien is Imtech is in staat op meerjarenbasis de complete verantwoordelijkheid te nemen voor levering, onderhoud en beheer van alle energievoorzieningen.

Daarnaast integreert Imtech met innovatieve technologie het complete energieproces in bedrijfs- en productieprocessen. Alle operationele systemen en processen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Dit leidt niet alleen tot efficiencyverbeteringen, maar ook tot aanzienlijke kosten- en energiebesparingen. Imtech is tevens actief in de markt van decentrale energievoorzieningen en energiecentrales.

René van der Bruggen, CEO van Imtech: 'De hightech orders vormen het bewijs dat Imtech zijn toch al sterke positie op de Duitse markt voor energieoplossingen en technologische duurzaamheid verder weet uit te bouwen.'De Duitse energiemarkt is voor Imtech een belangrijke groeimarkt. Imtech richt zich met een breed pakket aan energieservices en specifieke technologie op het optimaliseren van de energieperformance. Hierbij is Imtech in staat om de complete technische infrastructuur in gebouwen en industriële voorzieningen zodanig op elkaar af te stemmen dat deze duurzaam en energiezuinig wordt. Een goed voorbeeld vorm de 'groene revitalisatie' die Imtech op dit moment uitvoert in het hoofdkantoor van de Deutsche Bank in Frankfurt. Bovendien is Imtech is in staat op meerjarenbasis de complete verantwoordelijkheid te nemen voor levering, onderhoud en beheer van alle energievoorzieningen. Daarnaast integreert Imtech met innovatieve technologie het complete energieproces in bedrijfs- en productieprocessen. Alle operationele systemen en processen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Dit leidt niet alleen tot efficiencyverbeteringen, maar ook tot aanzienlijke kosten- en energiebesparingen. Imtech is tevens actief in de markt van decentrale energievoorzieningen en energiecentrales.