Sapphir is een SAP consultancy specialist met 20 medewerkers en jaarlijkse opbrengsten van ruim 2,5 miljoen euro. De overname draagt direct bij aan de winst per aandeel.

René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Nagenoeg elke hedendaagse dienst of product wordt voorzien van digitale informatiedragers en kent talloze gebruikers die informatie delen. Als sterke partner van wereldmarktleiders IBM, SAP en Microsoft kan Imtech deze data omzetten in waardevolle informatie voor producenten, consumenten, overheden en dienstverleners. De overname van Sapphir versterkt onze positie op de ICT-markt in Oostenrijk en in beperkte mate ook in Roemenië. Een prima basis voor verdere groei.'

Sapphir is een in 1998 opgerichte SAP consultancy specialist die gevestigd is in Wenen en Graz (Oostenrijk) en Boekarest (Roemenië).

Naast consultancy worden ook managed services (onder andere applicatiemanagement en infrastructuurmanagement) en SAP-producten geleverd.

Op basis van SAP biedt Sapphir unieke 'all-in-one' oplossingen voor administratieve processen van complexe infrastructuurprojecten van elektriciteits-bedrijven en trein- en snelwegexploitanten.

Sapphir is een SAP consultancy specialist met 20 medewerkers en jaarlijkse opbrengsten van ruim 2,5 miljoen euro. De overname draagt direct bij aan de winst per aandeel. René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Nagenoeg elke hedendaagse dienst of product wordt voorzien van digitale informatiedragers en kent talloze gebruikers die informatie delen. Als sterke partner van wereldmarktleiders IBM, SAP en Microsoft kan Imtech deze data omzetten in waardevolle informatie voor producenten, consumenten, overheden en dienstverleners. De overname van Sapphir versterkt onze positie op de ICT-markt in Oostenrijk en in beperkte mate ook in Roemenië. Een prima basis voor verdere groei.' Sapphir is een in 1998 opgerichte SAP consultancy specialist die gevestigd is in Wenen en Graz (Oostenrijk) en Boekarest (Roemenië). Naast consultancy worden ook managed services (onder andere applicatiemanagement en infrastructuurmanagement) en SAP-producten geleverd. Op basis van SAP biedt Sapphir unieke 'all-in-one' oplossingen voor administratieve processen van complexe infrastructuurprojecten van elektriciteits-bedrijven en trein- en snelwegexploitanten.