De oprichter van Kynikos Associates stelt momenteel vast dat die zeepbel haar verwoestend werk al doet in sectoren als staal, cement en veel andere grondstoffen. Op de Delivering Alpha Conference, georganiseerd door CNBC en Institutional Investor over wat komen gaat.

Chanos waarschuwde al in 2009 voor wat er in China te gebeuren stond. De implosie van het land zal brutaal een einde maken aan de supercyclus bij de commodities. Met zijn hedge funds heeft Chanos de afgelopen maanden veel geld verdiend door te speculeren tegen Chinese aandelen.

De oprichter van Kynikos Associates stelt momenteel vast dat die zeepbel haar verwoestend werk al doet in sectoren als staal, cement en veel andere grondstoffen. Op de Delivering Alpha Conference, georganiseerd door CNBC en Institutional Investor over wat komen gaat. Chanos waarschuwde al in 2009 voor wat er in China te gebeuren stond. De implosie van het land zal brutaal een einde maken aan de supercyclus bij de commodities. Met zijn hedge funds heeft Chanos de afgelopen maanden veel geld verdiend door te speculeren tegen Chinese aandelen.