-Immobel en Ackermans & van Haaren (via haar dochter Sofinim) hebben hun respectievelijke participaties van 37,5% in I.D.I.M. afgestaan aan de Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (G.O.M.B.) voor een globaal bedrag van 10,6 MEUR.

-Immobel heeft het algemeen aannemingsbedrijf Reforme aan Willemen Groep verkocht.

-Immobel heeft de laatste beschikbare kantoren (1.100 m²) in het project Ferme des Sapins te Wavre verkocht.

-Immobel heeft het residentieel project, in aanbouw, Crespel (deelneming 50%) verkocht aan een privé-investeerder.

-Immobel heeft, in het kader van haar activiteit Verkaveling, 75% van 7,5ha terreinen aangekocht te Eghezée.

-Immobel herinnert eraan dat, niettegenstaande het moeilijke economische klimaat, ze in staat is iedere opportuniteit aan te grijpen, teneinde haar leiderschap te herbevestigen. De Raad van Bestuur bevestigt dat het business plan voorziet dat geen enkel noemenswaardig project zal worden afgewerkt in 2009.

-Immobel en Ackermans & van Haaren (via haar dochter Sofinim) hebben hun respectievelijke participaties van 37,5% in I.D.I.M. afgestaan aan de Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (G.O.M.B.) voor een globaal bedrag van 10,6 MEUR. -Immobel heeft het algemeen aannemingsbedrijf Reforme aan Willemen Groep verkocht. -Immobel heeft de laatste beschikbare kantoren (1.100 m²) in het project Ferme des Sapins te Wavre verkocht. -Immobel heeft het residentieel project, in aanbouw, Crespel (deelneming 50%) verkocht aan een privé-investeerder. -Immobel heeft, in het kader van haar activiteit Verkaveling, 75% van 7,5ha terreinen aangekocht te Eghezée. -Immobel herinnert eraan dat, niettegenstaande het moeilijke economische klimaat, ze in staat is iedere opportuniteit aan te grijpen, teneinde haar leiderschap te herbevestigen. De Raad van Bestuur bevestigt dat het business plan voorziet dat geen enkel noemenswaardig project zal worden afgewerkt in 2009.