De transactie heeft betrekking op het kantoorgebouw "Îlot P" (8.600 m²) ontwikkeld door Immobel. Het gebouw, ontworpen door het architectenbureau Samyn & Partners, is gelegen op de site "Portes de l'Europe" in het Bedrijvenpark van "Nivelles Nord" (voormalig autocircuit), avenue Jean Monnet 12 en Route Nationale 252.

Het gebouw is volledig verhuurd. De Federale Politie is de belangrijkste huurder, met een contract van 18 jaar. De Afdeling Jeugd van de Rechtbank van Eerste Aanleg van Nijvel (contract van 9 jaar), het Waalse Gewest en het bedrijf Holcim zijn de andere huurders.

Gaëtan Piret, Gedelegeerd Bestuurder van Immobel, benadrukt: "Met deze overdracht zet Immobel de uitvoering van haar Business Plan verder door de verkoop van een project waaraan zij haar meerwaarde heeft toegevoegd, in het bijzonder door de volledige verhuur van het goed aan eersterangs huurders".

De transactie heeft betrekking op het kantoorgebouw "Îlot P" (8.600 m²) ontwikkeld door Immobel. Het gebouw, ontworpen door het architectenbureau Samyn & Partners, is gelegen op de site "Portes de l'Europe" in het Bedrijvenpark van "Nivelles Nord" (voormalig autocircuit), avenue Jean Monnet 12 en Route Nationale 252. Het gebouw is volledig verhuurd. De Federale Politie is de belangrijkste huurder, met een contract van 18 jaar. De Afdeling Jeugd van de Rechtbank van Eerste Aanleg van Nijvel (contract van 9 jaar), het Waalse Gewest en het bedrijf Holcim zijn de andere huurders.Gaëtan Piret, Gedelegeerd Bestuurder van Immobel, benadrukt: "Met deze overdracht zet Immobel de uitvoering van haar Business Plan verder door de verkoop van een project waaraan zij haar meerwaarde heeft toegevoegd, in het bijzonder door de volledige verhuur van het goed aan eersterangs huurders".