De NV FRANKI, met vestigingen in Luik en Antwerpen, is een dochteronderneming van WILLEMEN GROEP. Johan Willemen, Gedelegeerd Bestuurder, verklaart: "deze transactie zal beide bedrijven toelaten hun onderlinge synergieën te versterken om zo een eersterangs rol te spelen op de Waalse bouwmarkt".

Gaëtan Piret, Gedelegeerd Bestuurder van IMMOBEL, specificeert: " door deze verkoop zet Immobel de uitvoering van haar business plan verder en concentreert de groep zich op zijn kernactiviteiten: de vastgoedontwikkeling van kantoren, residentiële gebouwen en verkavelingen. Ik verheug me, zowel voor de vennootschap als voor haar personeel, op de integratie van REFORME NV binnen de WILLEMEN GROEP. Deze integratie zal REFORME NV immers nieuwe groeimogelijkheden bieden".

De NV FRANKI, met vestigingen in Luik en Antwerpen, is een dochteronderneming van WILLEMEN GROEP. Johan Willemen, Gedelegeerd Bestuurder, verklaart: "deze transactie zal beide bedrijven toelaten hun onderlinge synergieën te versterken om zo een eersterangs rol te spelen op de Waalse bouwmarkt".Gaëtan Piret, Gedelegeerd Bestuurder van IMMOBEL, specificeert: " door deze verkoop zet Immobel de uitvoering van haar business plan verder en concentreert de groep zich op zijn kernactiviteiten: de vastgoedontwikkeling van kantoren, residentiële gebouwen en verkavelingen. Ik verheug me, zowel voor de vennootschap als voor haar personeel, op de integratie van REFORME NV binnen de WILLEMEN GROEP. Deze integratie zal REFORME NV immers nieuwe groeimogelijkheden bieden".