HANNOVER LEASING heeft, samen met een belangrijke Aziatische institutionele belegger, 100 % van de aandelen in RAC 1, de joint venture vennootschap opgericht door BREEVAST (60 %) en IMMOBEL (40 %), en actief in de ontwikkeling, de bouw en de verhuur van het 80.000 m² Belair project, gekocht.

HANNOVER LEASING, een internationale belegger en een van de toonaangevende aanbieders van materiële vaste activa in Duitsland, heeft, samen met een belangrijke Aziatische institutionele belegger, 100 % van de aandelen in RAC 1, een vennootschap wier belangrijkste activiteit bestaat uit de ontwikkeling, de bouw en de verhuur van het Belair project, van BREEVAST Group (60 %) en IMMOBEL (40 %), verworven.

De effectieve eigendomsoverdracht van de RAC 1 aandelen blijft onderworpen aan de voorlopige oplevering van het gebouw (voorzien in december 2013).

HANNOVER LEASING heeft, samen met een belangrijke Aziatische institutionele belegger, 100 % van de aandelen in RAC 1, de joint venture vennootschap opgericht door BREEVAST (60 %) en IMMOBEL (40 %), en actief in de ontwikkeling, de bouw en de verhuur van het 80.000 m² Belair project, gekocht. HANNOVER LEASING, een internationale belegger en een van de toonaangevende aanbieders van materiële vaste activa in Duitsland, heeft, samen met een belangrijke Aziatische institutionele belegger, 100 % van de aandelen in RAC 1, een vennootschap wier belangrijkste activiteit bestaat uit de ontwikkeling, de bouw en de verhuur van het Belair project, van BREEVAST Group (60 %) en IMMOBEL (40 %), verworven. De effectieve eigendomsoverdracht van de RAC 1 aandelen blijft onderworpen aan de voorlopige oplevering van het gebouw (voorzien in december 2013).