- Netto geconsolideerde winst: 15,6 miljoen euro, in vergelijking met 6,9 miljoen euro uit 2008.

- Bedrijfsresultaat: 19,4 miljoen euro, tegenover 11,1 miljoen in van 2008.

- Voorstel tot uitkering van dividend voor een bedrag van 2 euro bruto per aandeel.

- Voortzetting van het Ontwikkelingsplan op drie domeinen: Kantoren, Residentieel vastgoed en Verkavelingen.

- Realisatie van diverse belangrijke operaties van verkoop of verhuur conform met of vooruitlopend op de doelstellingen.

- Gezonde financiële situatie: netto schuldenlast teruggebracht met 58%.

Immobel gelooft in de uitvoering van haar ontwikkelingsplan op de drie domeinen die tot de kernactiviteiten behoren van de Groep: Kantoren, Residentieel Vastgoed en Verkavelingen.

Bepaalde projecten hebben belangstelling opgewekt bij huurders en investeerders. Immobel zal die interesse nauwkeurig analyseren gedurende 2010, ook al kan het resultaat voorlopig moeilijk worden ingeschat.

Ondanks de moeilijke economische en financiële situatie, en de risico's van de vastgoedwereld wil Immobel verder ook elke nieuwe interessante investeringsmogelijkheid grijpen wanneer die voldoet aan haar investeringscriteria .

- Netto geconsolideerde winst: 15,6 miljoen euro, in vergelijking met 6,9 miljoen euro uit 2008. - Bedrijfsresultaat: 19,4 miljoen euro, tegenover 11,1 miljoen in van 2008. - Voorstel tot uitkering van dividend voor een bedrag van 2 euro bruto per aandeel. - Voortzetting van het Ontwikkelingsplan op drie domeinen: Kantoren, Residentieel vastgoed en Verkavelingen. - Realisatie van diverse belangrijke operaties van verkoop of verhuur conform met of vooruitlopend op de doelstellingen. - Gezonde financiële situatie: netto schuldenlast teruggebracht met 58%. Immobel gelooft in de uitvoering van haar ontwikkelingsplan op de drie domeinen die tot de kernactiviteiten behoren van de Groep: Kantoren, Residentieel Vastgoed en Verkavelingen. Bepaalde projecten hebben belangstelling opgewekt bij huurders en investeerders. Immobel zal die interesse nauwkeurig analyseren gedurende 2010, ook al kan het resultaat voorlopig moeilijk worden ingeschat. Ondanks de moeilijke economische en financiële situatie, en de risico's van de vastgoedwereld wil Immobel verder ook elke nieuwe interessante investeringsmogelijkheid grijpen wanneer die voldoet aan haar investeringscriteria .